Öka interaktionen med era kunder med ett quiz

Anpassat
20.000-50.000kr
 • – Anpassade funktioner utifrån era behov.
 • – Fritt val utifrån våra olika quiz-mallar eller individuellt framtagen design.
 • – Producera ditt eget content eller ta hjälp av oss.
Generell info om quiz
Fullständiga villkor för Standarderbjudandet
Mer om Anpassat quiz

Generell info om quiz

VAD ÄR DET?

Pingbulls Quiz för företag är ett verktyg som gör det enkelt att sätta upp och administrera frågetävlingar på webben. Verktyget är designat för att sprida information på ett lättsamt vis samt för att skapa mer interaktion med era kunder. Genom att först ställa en enkel fråga och sedan direkt ge läsaren mer information om det rätta svaret lär sig användaren om er samtidigt som den har kul.

Testa vårt quiz

Testa vårt eget quiz här, som senast handlade om julen.
Se även Holmens quiz för fler versioner på vårt verktyg.

Testa här

ENGAGERA MED EN TÄVLING

För att nå ett riktigt bra resultat med ert quiz så lanseras det som en tävling, gärna med ett litet eller stort pris till de som presterar bäst. Då har användaren ett incitament till att läsa er information – alla vill ju vara bäst! Tävlingsmomentet gör att användaren triggas till att göra quizet flera gånger och på så vis ta in er information samtidigt som den har roligt. Vinnaren utses på tid och antal rätt svar.

SPRID I SOCIALA MEDIER & NYHETSBREV

Flera av våra kunder har använt quizet som en aktivitet i samband med sina nyhetsbrev och har då i de flesta fall fördubblat sin CTR i jämförelse med föregående utskick. Läs gärna om vårt första quiz som vi satt upp tillsammans med Camfil.

Quizet passar även bra att sprida i sociala medier då det är mycket “klickvänligt” och roligt att dela vidare till sina vänner.

REDIGERBART OCH ÅTERANVÄNDBART

Quizet är smidigt att administrera. I och med att det kommer med ett lätthanterligt CMS kan ni snabbt byta ut frågor, text och bilder själva. Detta gör att ni enkelt kan starta nya tävlingar, när ni vill, med nya teman.

Fullständiga villkor för Standarderbjudandet

DETTA INGÅR I STANDARDUTFÖRANDET

En standarduppsättning av Pingbulls Quiz i en språkversion, anpassat med er logga, bakgrund och färg samt grunduppsättning med 5 frågor+5 bilder.

Funktioner som ingår i standarduppsättningen är:

 • Ett responsivt quiz med sant-eller-falskt-upplägg, synlig timer samt mer-informations-rutor efter varje fråga.
 • Ett CMS där frågor, text och bild enkelt kan bytas ut och redigeras.
 • “Läs mer”- länkar i footer med redigerbar länk och text.
 • Möjlighet att lägga till sociala ikoner för er Facebook, Twitter, Instagram och Linkedin.
 • Adressinsamlingsformulär med tillhörande databas för att avgöra vinnare och samla in mail-adresser.

Önskar du ändra funktionerna/lägga till funktioner tillkommer kostnad för kreativt arbete och utveckling. Läs gärna mer om alla anpassningsmöjligheter som finns, i fliken här ovanför som heter “Mer om anpassat quiz”.

INNEHÅLL

Ni själva producerar content (text och bild), vi lägger in en första version och efter signoff på första version administrerar ni själva innehållet (1 korr ingår).
Vi kan även producera text och bild samt administrera quizet löpande, till extra kostnad.

Max 5 frågor+bilder ingår i standarduppsättningen, fler frågor kan enkelt läggas till av er efter färdig första version eller av oss mot en extra kostnad.

PRIS

Pris för uppstart: 15.000kr

Månatlig licenskostnad på 995 kr med hosting på våra servrar. Hosting på era servrar är möjlig, kostnad för uppsättning på era servrar tillkommer.

LEVERANS

Ca 4 arbetsveckor efter färdig beställning eller efter överenskommelse. Skicka en offertförfrågan eller boka ett möte för mer information.

Mer om Anpassat quiz

ANPASSAT EFTER ERA BEHOV

Vi kan bygga ett skräddarsytt quiz från grunden, enligt er profil och med funktioner byggda helt enligt era behov.  Idag finns även ett antal standardmallar för quizet som ni kan välja mellan som vi snabbt kan anpassa design och funktion på efter era behov.

EXEMPEL PÅ ANPASSADE FUNKTIONER

 • Undersidor för content: text, bild och video.
 • Flersvarsalternativ – Som standard sätter vi upp quizet med sant-eller-falskt-frågor men det går också att anpassa frågorna till att ställas med flersvarsalternativ.
 • Språkväxel – Anpassa quizet efter flera språk.
 • Scoreboard – Spä på tävlingsmomentet extra med en delningsbar scoreboard där deltagarna kan se hur de ligger till.
 • API-koppling till databas i Apsis eller Mailchimp för direkt synk med dina email-listor.

Vilka behov har du? Vi kan lösa det mesta, hör av dig så tar vi ett möte och går igenom exakt vad du behöver.

INNEHÅLL

Frågor och text kan ni välja att skriva själva eller så hjälper vi till med att utforma roliga och bra frågor som skapar interaktion, vi har lång erfarenhet av innehållsproduktion.

Beställ eller boka ett kostnadsfritt möte