Alma Mater Idrottsskolor

• Identitet & kommunikationskoncept
• Kommunikationsstrategi
• Grafisk profil & fotografering
• Koncern med underliggande skolenheter

Alma Mater Idrottsskolor är ett ambitiöst friskoleföretag med flera skolor i Stockholm. Bolaget har som mål att vara det självklara valet för ungdom som vill satsa på sin idrott, parallellt med sin skolgång.

Ny identitet, kommunikationsstrategi, visuell profil & hemsida
Innocode har, ihop med arbetsgruppen hos AMI, utvecklat bolagets nya identitet och varumärke. Genom ett namnbyte, formulering av mål, kommunikationsstrategi och visuell identitet, har vi byggt ett tydligare varumärke för koncernen, och för underliggande enheter. 

För två av skolorna har vi tagit fram koncept och hemsidor:

Atletica Idrottsgymnasium

atleticaidrottsgymnasium.se

Stockholms idrottsgymnasium

idrottsgymnasiet.se

“Jag är mycket nöjd med service och utfört arbete när vi använt Pingbull AB för våra verksamheter. Ett företag som bryr sig om sina kunder, är lyhörda, jobbar effektivt och levererar ett grymt resultat.”

Stefan Burman

VD, Alma Mater Idrottsskolor

United.no

Manchester Supporters Club Scandinavia är Skandinaviens största fanclub med över 40 000 medlemmar. En professionell medlemsorganisation som servar sina medlemmar med information, nyheter och medlemstjänster.