TicketCo

  • Utveckling webbapplikation, iOS & Android app
  • Design & utveckling av bolagets hemsida, WordPress
  • Teknisk innovationspartner genom hela bolagets resa
  • Prisbelönad teknisk lösning

Sedan starten i 2013 har Innocode varit teknisk utvecklingspartner för norska startup-företaget TicketCo. Det som började som en enkel biljettlösning i Norge 2013 är idag en fullskalig plattform för effektiva evenemangsbetalningar. TicketCo siktar på att skapa den globala standarden för alla typer av evenemangsbetalningar.

Deras utgångspunkt var mobiltelefonen och en fast övertygelse om att mobilen är fullt kapabel att lösa de flesta aspekterna av biljettförsäljning och övrig försäljning som är kopplad till olika typer av event. Sedan lanseringen 2013 har TicketCo utvecklats i nära dialog och samarbete med mer än 1900 arrangörer. Ett avtal med iZettle 2014 möjliggjorde en omnikanal-lösning och med hjälp av en sömlös integrering av kortläsare och kassasystem fick TicketCO ett ännu mer komplett erbjudande.

Genom att erbjuda publiken en friktionslös betalningsresa och genom att erbjuda arrangören ett system för all hantering skapar TicketCo det bästa värdet för både användare och arrangörer. Med hjälp av TicketCo kan arrangörer hantera försäljning av biljetter, mat, dryck, merchandise och logi etc.

Innocode har, sedan starten levererat all teknisk utveckling till TicketCo – apputveckling iOS & Android, webb biljetthanteringssystem. Innocode har ett dedikerat team som jobbar enbart med TicketCos lösning.

TiecketCos lösning är i all huvudsak byggt i ramverket Ruby on Rails. Lösningen har uppmärksammats i flera olika sammanhang, exempelvis genom priset “Rising Star”, utdelat av Deloitte, 2015.  

TicketCo

start.ticketco.events/se

Fler case

United.no

Manchester Supporters Club Scandinavia är Skandinaviens största fanclub med över 40 000 medlemmar. En professionell medlemsorganisation som servar sina medlemmar med information, nyheter och medlemstjänster.

Innocode Oslo

post@innocode.no
+47 934 25 000

Fredensborgveien 24d
0177 Oslo, Norway

Innocode Stockholm

post@innocode.se
+46 70 588 40 16

Slöjdgatan 9
111 57 Stockholm, Sweden

Innocode Lviv

lviv@innocode.no
+380 66 700 49 99

Metrolohichna 14a, Villa Julietka
79040 Lviv, Ukraine

Innocode Kyiv

kyiv@innocode.no

Glybochitskaya 32b
04050 Kyiv, Ukraine

Ta kontakt: