United.no

  • Officiell skandinavisk supporterklubb för Manchester United
  •  40 000 medlemmar

Manchester Supporters Club Scandinavia är Skandinaviens största fanclub med över 40 000 medlemmar. En professionell medlemsorganisation som servar sina medlemmar med information, nyheter och medlemstjänster. Innocode har utvecklat siten med nyhetsartiklar, senaste nytt för medlemmar, nyhetsbrev och en engelsk version. Lösningen har också en ”medlemssida”. Bakom ett medlems-login finns integrationer mot faktureringssystem, webshop etc. Lösningen är byggd för att hantera hög trafik i vissa perioder, i samband med Uniteds matcher. Innocode hanterar hosting, support och all nyutveckling i nära samarbete med supporterklubbens administration. 

TicketCo

Sedan starten i 2013 har Innocode varit teknisk utvecklingspartner för norska startup TicketCo. Det som började som en enkel biljettlösning i Norge 2013 är idag en fullskalig plattform för effektiva evenemangsbetalningar.

Innocode Stockholm

peter.viklund@innocode.com
+46 70 588 40 16

Slöjdgatan 9
111 57 Stockholm, Sweden

Ta kontakt: