Din nya hemsida - kostnadseffektivt, kort leveranstid & långsiktigt

Kom igång snabbt

När vi bygger din hemsida med Divi behövs ingen utveckling. Detta gör att vi kan erbjuda en snabbare och billigare process från designidé till färdig site.

Färdig layout med obegränsad anpassning

Med Divi kan du utgå från 100-tals färdiga layouter så att du kan få upp din hemsida snabbt. Sedan kan du själv eller med hjälp av oss anpassa varje liten detalj enligt dina preferenser.

En levande sida som håller länge

Är du trött på att din hemsida snabbt blir statisk och gammal för att det är dyrt att göra kodändringar i en färdig lösning? Med Divi slipper du detta och kan själv uföra ändringar i designen med hjälp av live-redigering och drag and drop.

Så funkar det

Så här går det till när vi bygger din Divihemsida

  1. Vi träffas för en kort workshop där vi diskuterar funktionsbehov och design.
    Vi ger dig ett designförslag som du får ta ställning till och komma med feedback på.
  2. Vi bygger din hemsida enligt överenskommen design i WordPress med Divi.
  3. Du får en utbildning i hur du använder och anpassar din hemsida.
  4. Innehåll läggs in.
  5. Färdigt! Nu har du en färdig site som du själv kan administrera, redigera och designa vidare utan vidare kodning.

    Precis som alltid när vi ska bygga en hemsida så styr dina behov hur processen slutligen ser ut. 

Vem har störst nytta av en Divihemsida? 

Passar små och mellanstora företag

Med Divi kan du snabbt och lätt komma igång med din hemsida. Du kan också själv underhålla och uppdatera din site i större grad än om du väljer att utveckla ett specialtillverkat tema för WordPress, tack vare den kraftfulla och lättanvända buildern. Detta gör Divi till en perfekt lösning för det mindre och mellanstora företaget som vill ha hög grad av kontroll på sin hemsida. 

Vem ska inte välja Divi?

Om du har stora funktionsbehov där färdiga integrationer i WordPress inte räcker till så rekommenderar vi en specialutvecklad lösning för din hemsida.

Osäker på om Divi är för dig? Kontakta gärna oss för kostnadsfri rådgivning!

Du kanske vet vad WordPress är

Men vad är då Divi?

Divi är marknadens största och mest mångsidiga tema till WordPress. Divi är också en mycket kraftfull ”Visual builder” vilket innebär att användaren kan designa och bygga sin site i realtid. Kort sagt är Divi ett verktyg som möjliggör webbdesign utan kod.

Med Divi kan du anpassa nästan allt på din hemsida utan att kunna koda själv. Det enda som begränsar dig är din egen fantasi och tid – och det kan vi hjälpa dig med!

Långsiktighet

Du kan alltid uppdatera ändra och justera

Den största fördelen med att bygga din Worpress-sida med Divi är att du som site-ägare får större kontroll över din hemsida när den är klar. Du kan enkelt göra uppdateringar, inte bara i innehållet, men även i designen, utan att ta hjälp av en utvecklare. 

Vad kostar det?

Välj det som passar dig bäst. 

Du kan själv välja om du vill betala allting på en gång, eller genom en månatlig kostnad i 12 månader eller 24 månader. Se nedan för detaljer.

Demosidor byggda med Divi

Exempel på hur din sida skulle kunna se ut 

Här kan du se exempelsidor byggda i WordPress med hjälp av Divi. Ta en titt på demosidorna och se några av möjligheterna du har med detta mångsidiga tema. Vill du se fler exempelsidor? Kontakta oss!

 

Kontakta oss nu!

Intresserad av en ny hemsida byggd med Divi? Eller undrar du något? Kontakta oss gärna i formuläret.