Halvlekssummering

juli 7, 2017
Lova

Nu har lite drygt halva det här året gått, låt det sjunka in… Lite ångest ger det ju när min tidsuppfattning är kvar någonstans i April. Dock överskuggas den ångesten ganska rejält av att jag går på semester idag.

I had 99 problems and my kitchen was one

Det har varit en intensiv vår och det tog en stund innan jag kom ihåg vad vi har pysslat med i 6 månader. Man är så inne i det man håller på med och vad man ska göra om en vecka att man glömmer att stanna upp och kolla vad man faktiskt har genomfört och lärt sig.

Tack.
Så vad har vi gjort då? Förutom den vanliga verksamheten med löpande projekt, email-utskick, support och underhåll så har vi byggt en del mindre hemsidor, quiz och startat en omgång nyutveckling på DeLaval-systemet. Men kanske framförallt så har vi arbetat med två stora webbprojekt parallellt, Kavlifondet och SB Bredband. Och allt detta utan vår arbetshäst Kjell-Vidar, som varit pappaledig med sitt lilla monster.

Det är vad vi har gjort på jobbet, men jag har hunnit med en del annat också. Tagit en copywriterkurs på Berghs på kvällstid, blivit zumbainstruktör, genomgått två mindre operationer, byggt färdigt ett kök (nästan iaf, väntas vara helt klart våren 2065) och börjat skriva en bok (Släpps i samband med att köket blir färdigt, releasefest runt mitt köksbord).

Det här har jag lärt mig hittills i år

Trots att det kändes lite skakigt inför den här perioden, både på jobbet och privat så har allt gått bra. Alla projekt har gått i mål, jag och mitt kök är renoverade och jag ser fram emot resten av 2017.

Har jag lärt mig av våren då? Ja kanske, skulle säga att jag kommit fram till det de flesta kommer fram till i stressiga perioder: Andas, drick inte så mycket kaffe och försök att ha kul så löser sig det mesta.

Till hösten har vi flera nya projekt på gång och det ska bli roligt – men nu ska det jävlar i mig bli skönt med semester. På måndag åker jag till Lofoten med familjen i en vecka och sen väntar 4 veckor av helt oplanerad ledig tid som jag tänker spendera i min kajak, på min cykel, på vandring, i fjällen tillsammans med familj och vänner. Jag längtar.

Vi syns på andra sidan semestern
//Lova

Tags: Lova, Pingbull,