Innehåll

En innovativ lösning för samla, distribuera och presentera innehåll från flera avsändare

Innocode INNEHÅLL

En innovativ lösning för samla, distribuera och presentera innehåll från flera avsändare. Djup integration med sociala kanaler och ett nytt sätt att bejaka modern mediekonsumption och nya annonseringstrender.

Innocode INNEHÅLL kombinerar enkla publiceringsflöden med anpassningsbara användargränssnitt som presenterar innehåll på ett sätt som uppskattas av både läsaren och annonseören. I den skalbara plattformen kan företag, varumärken eller organisationer själv publicera sitt löpande innehåll. Innocode INNEHÅLL kan användas som en delad innehållsyta för företag i samma branschorganisation eller av flera mindre tidningar i ett samarbete. Innehållet publiceras på en egen site, men återanvänds gärna i Widgets på respektive organisations hemsida.

Landbruksnytt

Allt om norskt lantbruk, på en plats

Vad tycker våra kunder?

”Med hjälp av Innocode kan vi leverera en innehållsprodukt till våra kunder som ingen annan i Norge har sett förut. Under första året med Innocode INNEHÅLL mer än tredubblade vi vår omsättning knutit till content marketing, via vår sajt landbruksnytt.no. Det har snabbt vuxit till att vara en av de mest populära produkterna i vår portfölj.

Christian Lind

Director of Deveopment, Tun Media AS

United.no

Manchester Supporters Club Scandinavia är Skandinaviens största fanclub med över 40 000 medlemmar. En professionell medlemsorganisation som servar sina medlemmar med information, nyheter och medlemstjänster.

Innocode Oslo

post@innocode.no
+47 934 25 000

Fredensborgveien 24d
0177 Oslo, Norway

Innocode Stockholm

peter.viklund@innocode.com
+46 70 588 40 16

Slöjdgatan 9
111 57 Stockholm, Sweden

Innocode Lviv

lviv@innocode.no
+380 66 700 49 99

Metrolohichna 14a, Villa Julietka
79040 Lviv, Ukraine

Innocode Kyiv

kyiv@innocode.no

Glybochitskaya 32b
04050 Kyiv, Ukraine

Ta kontakt: