Kalender

Ta tillbaka ägarskapet av lokala händelser.

Innocode KALENDER

Ta tillbaka ägarskapet av lokala händelser.

Skapa, förtydliga och presentera händelser från lokala och regionala aktörer. Etablera nya inkomstströmmar och skapa värde för användaren.

En modern, översiktlig lösning som gör det lätt att erbjuda en översikt över det som händer av aktiviteter i lokalsamhället. Samlar och visar arrangemang från olika arrangörer, i en modern presentation. Arrangören kan enkelt koppla sitt arrangörskonto mot Facebook Events för automatisk import. I verktyget finns lösning för betalning och bokning av utvidgad marknadsföring av arrangemang på nätet och i tryck, så att licenstagaren på ett enkelt sätt kan automatisera och skapa nya inkomster.

=

Hitra-Frøya

Med appen Hitra-Frøya nyheter

Vad tycker våra kunder?

“Ved hjelp av Innocode kalender har vi enkelt rekruttert inn små og store arrangører, den gir oss flere muligheter for annonsering både på nett og papir, – og den gir leserne våre en god oversikt over det som skjer i vårt område.”

Stein Olav Sivertsen

CEO, Hitra-Frøya

United.no

Manchester Supporters Club Scandinavia är Skandinaviens största fanclub med över 40 000 medlemmar. En professionell medlemsorganisation som servar sina medlemmar med information, nyheter och medlemstjänster.

Innocode Oslo

post@innocode.no
+47 934 25 000

Fredensborgveien 24d
0177 Oslo, Norway

Innocode Stockholm

peter.viklund@innocode.com
+46 70 588 40 16

Slöjdgatan 9
111 57 Stockholm, Sweden

Innocode Lviv

lviv@innocode.no
+380 66 700 49 99

Metrolohichna 14a, Villa Julietka
79040 Lviv, Ukraine

Innocode Kyiv

kyiv@innocode.no

Glybochitskaya 32b
04050 Kyiv, Ukraine

Ta kontakt: