Nyhetsapp

Skapa en-till-en relation till dina läsare. Ändra enkelt källor för ditt innehåll, regler och menyer. Riktade push-notiser till specificerade områden, intressen och organisationer.

Innocode NYHETSAPP

Skapa en-till-en relation till dina läsare. Ändra enkelt källor för ditt innehåll, personaliseringsregler och menyer. Riktade push-notiser till specificerade områden, intressen och organisationer.

Kampen om läsarens tid blir hårdare och hårdare. En app-användare besöker dig oftare och lägger mer tid per besök, samtidigt som det ger dig möjlighet att skicka meddelanden och push-notiser till läsarens hemskärm.

Med senast versionen av Innocode NYHETSAPP kan innehåll och menyer i din nyhetsapp ändras på några minuter. Lägg enkelt till, redigera och ta bort dataflöden, till din app – så håller du den relevant och uppdaterad för användaren, varje gång appen öppnas.

=

Budstikka

Med appen budstikka.no

=

Sunnmørposten

Med appen Sunnmørsposten nyheter

=

Hitra-Frøya

Med appen Hitra-Frøya nyheter

United.no

Manchester Supporters Club Scandinavia är Skandinaviens största fanclub med över 40 000 medlemmar. En professionell medlemsorganisation som servar sina medlemmar med information, nyheter och medlemstjänster.

Innocode Oslo

post@innocode.no
+47 934 25 000

Fredensborgveien 24d
0177 Oslo, Norway

Innocode Stockholm

peter.viklund@innocode.com
+46 70 588 40 16

Slöjdgatan 9
111 57 Stockholm, Sweden

Innocode Lviv

lviv@innocode.no
+380 66 700 49 99

Metrolohichna 14a, Villa Julietka
79040 Lviv, Ukraine

Innocode Kyiv

kyiv@innocode.no

Glybochitskaya 32b
04050 Kyiv, Ukraine

Ta kontakt: