Tidningar & lokalmedier

Relevans i lokalmiljön & nya intäktsströmmar

Innehållslösningar anpassade till lokalpressen

Innocodes historia och hjärta ligger i utveckling av smarta lösningar och verktyg för en medievärld i förändring. Nu är vi ett internationellt team som brinner för att skapa smarta, nyttiga lösningar som skapar engagemang hos slutkonsumenten. Lösningarna som skapar nya möjligheter och nya inkomstströmmar för tidningarna och bolagen som använder dem.

 

Våra verktyg för lokala medier

Innocode Innehåll

En innovativ lösning för samla, distribuera och presentera innehåll från flera avsändare. Djup integration med sociala kanaler och ett nytt sätt att bejaka modern mediekonsumtion och nya annonseringstrender.

Innocode Nyhetsapp

Skapa en-till-en relation till dina läsare. Ändra enkelt källor för ditt innehåll, personaliseringsregler och menyer. Riktade push-notiser till specificerade områden, intressen och oranisationer.

Innocode  Kalender

Ta tillbaka ägarskapen till lokala händelser. Skapa, förtydliga och presentera händelser från lokala och regionala aktörer. Etablera nya inkomstströmmer och skapa värde för användaren.

Innocode Ögonblick

Skapat av användaren, presenterat av dig.

Skapa dina egna användargenererade innehållskategorier som gratulationer, annonser och notiser. Fullt arbetsflöde från skapande, moderering, presentation och betalning.

Innocode Källor

Senaste nytt från dina och användarnas källor.

I den nya digitala vardagen kan alla publicera sitt eget innehåll. Detta har skapat en rik källa av lokalt innehåll som man som publicist kan utnyttja och presentera för sina läsare.

Innocode Lokala erbudanden

När lokala företag flyttar sin annonsering från lokaltidningen till nya kanaler försvinner viktiga inkomster. Innocode LOKALA ERBJUDANDEN hämtar företagens annonser på Instagram och Facebook, och publicerar dessa i lokaltidningens egen miljö.

Innocode Gemenskap

Skapa närhet till lokalmiljön och det lokala engagemanget

Värde skapas för dig, användaren och lokalmiljön. Samla och presentera högrelevant innehåll som tas fram av laget eller lokalmiljön själva.

Innocode Oslo

post@innocode.no
+47 934 25 000

Fredensborgveien 24d
0177 Oslo, Norway

Innocode Stockholm

peter.viklund@innocode.com
+46 70 588 40 16

Slöjdgatan 9
111 57 Stockholm, Sweden

Innocode Lviv

lviv@innocode.no
+380 66 700 49 99

Metrolohichna 14a, Villa Julietka
79040 Lviv, Ukraine

Innocode Kyiv

kyiv@innocode.no

Glybochitskaya 32b
04050 Kyiv, Ukraine

Ta kontakt: